Sander 29 jaar. Een ontdekkingsreis naar niet alleen mijn eigen geschiedenis maar ook van anderen

Sander 29 jaar. Waarom doe jij mee aan de theaterproductie: ‘Hoe zat het ook alweer?’. 

Ik sta hier omdat ik ben gevraagd om mee te doen met mijn eigen verhaal. Ik ben er achter gekomen dat dit toneelstuk een ontdekkingsreis is naar niet alleen mijn eigen Indische geschiedenis maar ook de geschiedenis van anderen de Molukkers en de Papoea’s. Zo leer ik zelf. Ik wil dat wat wij samen hebben ontdekt delen met andere mensen. Ik hoop dat zij misschien ook inzicht krijgen over hun eigen geschiedenis.

Wat hoop je te bereiken met je deelname?

Voor mezelf hoop ik wat meer te weten over mijn eigen geschiedenis, om dit beter te kunnen plaatsen. Maar ik hoop zeker ook voor andere mensen dat ze hun eigen Nederlandse geschiedenis kunnen plaatsen. Dat ze er over nadenken. Dat vind ik erg belangrijk.

Het is de eerste keer met een Molukse toneelgroep. Het gaat heel goed. Ik vind het een gezellige groep. Ik doe het met veel plezier op de auto reis na…

14433023_1676451722683054_4299957056681999317_n

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *